انواع طلایاب

انواع طلایاب

انواع طلایاب

 

سوالی که شاید در ذهن شما هم امده است .کدام یک از انواع فلز یاب و انواع طلا یاب بهترین هستند؟ خوب اینکه کدام دستگاه عملکرد بهتری می تواند داشته باشد به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد .اما در کل می توان فلزیاب های صوتی را در امر یافتن فلز در زیر خاک بهتر از فلز یاب های تصویری دانست.در نوع صوتی دقت بالاتری برای یافتن طلا نیز وجود دارد.اما شابد مهم تر از همه این موارد اپراتوری است که قرار شده با دستگاه کار کند.میزان مهارت و حرفه ای بودن یک اپراتور می تواند نقش مهمی در جستجوی ما داشته باشد.اما دو فاکتور مهم در هر طلا یاب و فلز یاب انرا از دیگر محصولات هم دسته خود می تواند متمایز و خاص نماید. اینکه در چه عمقی می تواند به جستجو بپردازد  و دوم اینکه میزان دقت ان در چه حد است.؟

انواع طلایاب

در یک تقسیم بندی می توان انواع فلز یاب را به دو دسته تاسیساتی و تفریحی تقسیم بندی نمود.مدل های تاسیساتی همانطور که از نامشان نیز مشخص است برای مشخص کردن  اهداف تاسیساتی در زیر خاک مورد استفاده قرار می گیرند.مثلا مواردی همچون :

لوله ها

مفصل ها

دریچه ها

شیر خط ها

 

از جمله این ها می باشند که توسط انواع فلز یاب تاسیساتی شناسایی می شوند.دستگاه هایی که در امور تاسیساتی مورد استفاده قرار می گیرند به دلیل اینکه قرار است در سطح شهر ها و روستا و در زمین هایی که احتمالا پر است از نخاله های فلزی مورد استفاده قرار گیرند به همین دلیل باید دارای خصوصیاتی باشند که در هنگام جستجو دچار اشتباه نشوند. این ویژگی های عبارتند از :

حذف اثر خازنی زمین

حذف اثر رطوبت زمین و مواد معدنی

حذف نخاله های فلزی به صورت خودکار و یا دستی

امکان کنترل میزان حساسیت دستگاه ومیزان نفوذ ان در عمق

قابلیت عمق آشکارسازی بیش از 2 متر

در مدل های تفریحی دقیقا باید به دنبال انواع طلایاب بود به جهای فلز . افرادی که قصد خرید این مدل را دارند معمولا به نبال یافتن فلزات با ارزشی همچون طلا می باشند.

انواع طلایاب

شاید سوال پیش آید که چرا نمی شود از انواع فلز یاب تفریحی برای این منظور استفاده کرد ؟خوب با توجه به نوع کارایی که از فلزیاب های تفریحی انتظار می رود میزان حساسیت انها به شدت زیاد بوده و ممکن است به میزان رطوبت محیط و مواد معدنی و نخاله های فلزی حساسیت نشان دهند و همه این موارد باعث می گردد تا اپراتور دچار اشتباه شود و نتواند محل دقیق تاسیسات را مشخص نماید.در واقع همانظور که عنوان کردیم معمولا از نوع تفریحی برای یافتن طلا استفاده می گردد و اگر به دنبال یافتن انواع طلایاب هستید باید رد یان مدل جستجو نمایید.

اما سوال دیگر این است که میزان عمقی که از انواع فلزیاب ها می توان انتظار داشت و همچنین میزان دقت انها به چه عواملی بستگی دارد؟

خوب اینگونه می توان عنوان کرد که میزان نخاله های موجود در خاک و حتی میزان رطوبت آن و یا تجمع بیش از حد مواد معدنی  همگی می توانند در نوع و عملکرد و کیفیت کار فلز یاب ما تاثیر گذار باشند . در برخی از خاک مشاهده می کنیم سنگ هایی وجود دارند که دارای خواص فلزی هستند و همین امر می تواندموجب ایجاد خطا در انواع فلز یاب شود که در حال جستجو و کاووش در ان منطقه است.

اینجا هم میتوانید بیشتر درمورد این مطلب بخوانید  مفاهیم اولیه در مورد فلزیاب و گنج یاب و شعاع زن

اگر می خواهید تا عمق بیشتر از سطح خاک را با دستگاه خود به جستجو بپردازید باید به دنبال طلایاب و یا فلزیابی باشید که دارای سنسوری قوی همراه با قطری بزرگ باشد . تحقیقات نشان داده هر چقدر قطر سنسور یک فلزیاب بزرگ تر باشد می تواند عمق بیشتری را مورد جستجو قرار داده و میزان دقت و عملکرد ان نیز بالاتر خواهد رفت.این حالت باعث می شود تا میزان حساسیت دستگاه نسبت به اشیا کوچک پایین بیاید.اام اگر قطر سنسور کوچک تر شود در واقع عمق نفوذ شما کاهش خواهد یافت و میزان حساسیت ان به اشیا ریزتر نیز بیشتر می گردد.این شما هستید که باید دقیقا بررسی کنید برای کاووش در زمین مورد نظرتان از سنسورها بزرگ و قطور استفاده نمایید و یا از سنسورهای کوچک تر.

انواع طلایاب

اما وازه فلزیاب همیشه برای افراد مختلف عکس العمل های مختلفی را در پی داشته است . احتمالا با شنیدن نام این دستگاه اکثر به فکر گنج و طلا خواهند افتاد.اما باید بدانید استفاده از دستگاه های فلز یاب تنها منحصر به یافتن گنج و طلا نیست بلکه این روزها کاربردهای بیشتری پیدا کرده است . مثلا اگر در یک ساختمان قدیمی مشغول به تعمیرات هستید باید توسط انواع فلز یاب مخصوص به دنبال تاسیسات و لوله های قدیمی باشید.در فرودگاه ها توسط فلزیاب ها برای بازررسی مسافرین  و اینکه هیچ گونه شی فلزی همراه خود نداشته باشند مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

نحوه عملکرد کلی انواع فلز یاب و انواع طلا یاب تقریبا مانند هم است . در این نوع دستگاه با ایجاد میدان مغناطیسی که در اطراف دیسک در جلوی دستگاه ایجاد می گردد باعث شده تا هر زمان فلزی در ان میدان مغناطیسی قرار گرفت براحتی دستگاه عکس العمل نشان داده و متوجه حضور ان شود.حال قدرت این میدان مغناطیسی هر چه بیشتر باشد قطعا میزان حساسیت ان نیز بالاتر رفته و شاید تا عمق بیشتری هم بتواند به جستجو و کاوش بپردازد.

در این بخش می خواهیم به معرفی اجزا و قسمت های مختلف انواع فلزیاب بپردازیم :

1-چیزی که در همه فلزیاب ها و طلا یاب ها دیده می شود دستگیره ای است که از ان به عنوان دستگیره تعادل یاد می شود.شما به هنگامجلو بردن و یا عقب کشیدن دستگاه نیاز به داشتن تعادل دارید و این دستگیره برای شما این کار را انجام می دهد.

2-در انواع طلا یاب شما می توانید جعبه ای را ملاحضه نمایید که در واقع  ریزپردازنده و سیستم هایی همچون مدارات کنترلی در ان قرار گرفته اند . به این بخش جعبه کنترل می گویند.

اینجا هم میتوانید بیشتر درمورد این مطلب بخوانید  آشنایی با گنج یاب ها

3-بخشی که جعبه کنترل را به سیم پیچ متصل کرده تا شما براحتی و بدون نیاز به خم شدن با دستگاه کار کنید مبله نام دارد.

4-اما این دستگاه نیاز به خبشی دارد که بتواند وجود فلزات را حس کند و ان بخش انتن می باشد.

تمامی بخش های فوق معمولا در انواع فلزیاب وجود داشته و ممکن است فقط در اشکال مختلف طراحی و ساخته شده باشند.معمولا شما در اکثر دستگاه ها شاهد هستید که یک گوشی دارند وشما برای راحتی بیشتر می توانید از ان گوشی استفاده نمایید .. در مدل های پیشرفته علاوه بر اینکه می توانند برای وجود فلز به شما الارم دهند بلکه عمق تقریبی ان و نوع فلز را نیز می توانند تشخیص دهند.

انواع طلایاب

در واقع می توان اینگونه عنوان کرد که انواع فلزیاب و طلایاب در سه نوع تکنولوژی مختلف استفاده می شوند:

دستگاه هایی با فرکانس بسیار پایین.

دستگاه های با القا پالسی

دستگاه های با نوسان ساز یکنواخت

روش فرکانس پایین یکی از رایج ترین روش هایی است که معمولا در اقلب دستگاه های فلزیاب از آن استفاده می کنند.در این مدل از فلز یاب ها دو نوع سیم پیچ  وجود دارند که یکی به عنوان فرستنده و دیگری به عنوان گیرنده ایفای نقش می کنند.سیم پیچ فرستنده همان حلقه بیرونی بوده و جریان برق با فرکانس 6.6 کیلوهرتز از ان عبور می کند.

اما سیم پیچی دیگر در درون ان وجود دارد و به عنوان آنتن گیرنده عمل می کند.

نحوه کار بدین صورت است که در انواع فلزیاب ها که از این تکنولوژی استفاده می کنند توسط سیم پیچ بیرونی میدان مغناطیسی ایجاد شده و به سطح زمین ارسال می گردد. حال اگر در ان محدوده فلزی باشد (این فلز می تواند حتی طلا باشد.)و در میدان مغناطیسی قرار گیرد از خود میدان مغناطیسی ضعیفی ایجاد می کند و حال وظیفه گیرنده دریافت ان میدان مغناطیسی ضعیف است.سیم پیچ گیرنده پس از دریافت و تقویت این سیگنال ها انها را به جعبه کنترل می فرستد.حال نوبت به تجزیه و تحلیل سیگنالها رسیده و با توجه به فاکتورهای مختلف در این مرحله می توان تشخیص داد که فلز در چه عمقی از زمین قرار گرفته است.

در انواع فلز یاب معمولا از اختلاف فازی که میان سیم پیچ فرستنده و گیرنده وجود دارد استفاده کرده و نوع فلز را تشخیص می دهد.البته این تشخیص به طور تقریب خواهد بود و ممکن است گاهی دچار اشتباه شود.

انواع طلایاب

جهت خرید پانچر (حلال بتن و ساروج) میتوانید با به قیمت های زیر با شماره های زیر تماس بگیرید

ساخت کشور کانادا بوده به قیمت لیتری ۱۲۰۰۰ تومان

در بسته های ۲۰ لیتری به قیمت ۲۴۰ هزار تومان.

در بسته های ۱۰ لیتری به قیمت ۱۴۰ هزار تومان

در بسته های ۵ لیتری به قیمت ۸۵ هزارتومان ارائه میشود

۰۹۱۹۵۰۰۰۱۵۶ اقای حسینی مدیر فروش و مشاور تخریب

۰۹۳۹۹۵۰۰۹۴۰ اقای احمدی نمایندگی فروش تهران

۰۹۱۳۹۶۱۴۶۸۴ اقای حسینی نمایندگی اصفهان